TRAINING: Tuesday: 1XV 21.00-22.30, 2XV 18.00-19.30, Ladies XV 21.00-22.30 // Thursday: 1XV 19.30-21.00, 2XV 19.30-21.00, Ladies XV 19.30-21.00

lsrg stichting logo

Stichtingsnieuws

Friends of Kurland

Geachte Laagtackelende Heer,

Op zaterdag 16 maart 2019 vond, traditioneel tijdens de laatste speeldag van de Six Nations, de jaarlijkse donateursborrel plaats. De Stichting had de zaken zoals altijd goed verzorgd, zodat de heren en dames rugbyers van L.S.R.G. konden genieten met een biertje in de hand van een dag vol rugby. Na het zien van het prachtige gevecht tussen Engeland en Schotland, werd er door de Tripcie een uitgebreide Tombola gehouden. Naast de klassieke mogelijkheid tot het winnen van de worst en het spekken van de Tripkas, was er een nog mooiere reden om mee te doen: het ondersteunen van 'Friends of Kurland'. Deze stichting, opgericht door o.a. oud-L.S.R.G.'er Marc Schoon, heeft tot doel het bevorderen van het welzijn en de ontwikkeling van de jeugd van Kurland Village, een township in Western Cape, Zuid-Afrika.

Door de grote opkomst tijdens de borrel, was ook de Tombola een succes. De opbrengst van de Tombola is door de Stichting verdubbeld, waarmee een bedrag van €250,- is opgehaald. Echter, dit bedrag was slechts een aanmoediging voor de oud-leden om hier nog eens dunnetjes overheen te gaan en met vereende krachten is er in totaal €1.136,82 opgehaald!

Een schitterend bedrag waarmee de Jaguar Rugby Club hopelijk volgend seizoen een gooi kan doen naar het kampioenschap van Premier Rugby! We willen graag alle aanwezigen bedanken voor hun gulle bijdragen aan dit goede doel.

 

Join LSRG on social media!

facebook icon instagram icon linkedin icon