TRAINING: Tuesday: DXV 19.15-21.00, 1XV 19.30-21.00, 2XV 19.30-21.00 // Thursday: DXV 20.15-22.00, 1XV 21.00-22.30, 2XV 18.00-19.30

LSRG LOGO

Bekijk hier alle sponsoren en overige partners van LSRG.

Huisartsenpraktijk Hoekstra
Joor It
The Duke of Oz
Van Leeuwen Tandartsen
Canterbury
Popma Bouwtechniek
Stichting Vlinderkind
P2t

Het Leidsch Studenten Rugby Gezelschap bestaat vandaag de dag uit bijna 100 actieve leden en vele re√ľnisten. Verdeeld onder drie teams trainen zij twee keer per week op het veld van het Universitair Sportcentrum en spelen zij op zondag een wedstrijd. Op zondag zijn we in het centrum van Leiden te vinden voor de befaamde 'Derde Helft' en we organiseren regelmatig diverse evenementen voor onze leden en liefhebbers van de sport. Ook is het LSRG een prettige sociale uitvalsbasis gebleken voor de vele (internationale) studenten in onze prachtige Sleutelstad.

Om het Gezelschap voort te zetten, het niveau van de teams te vergroten en meer voor onze leden te kunnen betekenen zijn wij altijd op zoek naar sponsoren. De mogelijkheden zijn ontzettend divers; denk hierbij aan het gebruik maken van onze sociale media netwerken (meer dan 600 volgers op Facebook en meer dan 500 op Instagram), bedrukking op LSRG spullen, zoals wedstrijdballen, wedstrijdshirt of vrijetijdskleding. Ook hebben wij ervaring met het organiseren van clinics voor alle leeftijdsgroepen. 

Benieuwd naar wat het LSRG en uw organisatie voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaande knop en dan spreken we elkaar snel!

Contact 

Join LSRG on social media!

facebook icon instagram icon linkedin icon